De HelloFresh Maaltijdbox is marktleider in Nederland

Dat HelloFresh de marktleider is in Nederland op het gebied van maaltijdboxen zal je niet verbazen. Het van origine Duitse bedrijf zie je vandaag overal terug. Op TV, op de Radio, in tijdschriften, op het Internet en zelfs in je brievenbus vind je regelmatig coupons en actiecodes terug. HelloFresh is druk bezig om heel Nederland te overtuigen van het gemak van hun maaltijdbox. Gezonde en gevarieerde producten in een handige maaltijdbox die bij jou thuisbezorgd wordt. Dat is de propositie van de deze Box. Gebruik een actuele hellofresh vouchercode om direct met korting te bestellen.

De hellofresh box

Inmiddels maken zo’n 75.000 Nederlanders gebruik van het HelloFresh abonnement, en dit aantal neemt steeds verder toe. HelloFresh doet er dan ook alles aan om nog meer klanten te winnen. HelloFresh heeft de grote Duitse investeerder Rocket Internet achter zich. Het bedrijf dat bijvoorbeeld ook achter Zalando zit. Dankzij deze investeerder kan HelloFresh ook op een dergelijke agressieve manier de Nederlandse markt betreden.

Toch draait het bij HelloFresh niet alleen maar om nieuwe klanten en om zoveel mogelijk boxen vol te proppen en af te leveren bij de klant. HelloFresh wil ook een kwalitatieve box afleveren die vol zit met Hollandse verse en gevarieerde producten. Daarnaast maakte HelloFresh vorige week nog bekend dat ze gaan samenwerken met de bekende TV-kok Jamie Oliver. Samen met Oliver wil HelloFresh nog gezondere en meer gevarieerde recepten aanbieden aan haar klanten wat de gezondheid van de gehele bevolking ten goede moet komen. Een heel nobel streven dus van de HelloFresh.

Andere maaltijdboxen

Qua keuze ben je bij HelloFresh overigens ook aan het juiste adres. Je kunt hier kiezen uit 3 maaltijdboxen: De Originalbox, De Veggiebox en de Familybox. Naast maaltijdboxen bieden ze ook een speciale Wijnbox, Ontbijtbox en Fruitbox. Hiermee onderscheidt HelloFresh zich van belangrijke concurrenten als Mathijs Maaltijdbox en de AH Allerhande Box. Deze aanbieders bieden namelijk veel minder keuze. Qua prijs doet HelloFresh het ook netjes. De prijzen liggen vaak net iets onder de concurrerende boxen en online supermarkten. Een ander voordeel van de box van HelloFresh is dat je ook een box kunt bestellen voor 1 persoon. Dus wanneer je een eenpersoonshuishouden bent en je wilt profiteren van het gemak van zo’n foodbox, kun je op dit moment eigenlijk alleen terecht bij HelloFresh. Daarnaast is het goed om te noemen dat HelloFresh zeer interessante aanbiedingen heeft voor nieuwe klanten. Dankzij een HelloFresh kortingscode bespaar je al snel 20 euro of meer. Dergelijke kortingen vind je niet snel bij de concurrenten. Dat is toch leuk binnenkomen!